Proiectul „Conferința educațională Marea Mișcare” aflat sub egida EDUCON, prezintă un eveniment de cultură alternativă și de dezvoltare personală ce are ca scop încurajarea și educarea tinerilor din județul Neamț și nu numai, în ceea ce privește dezvoltarea abilităților financiare, emoționale, spirituale și sportive, necesare pentru a-și îmbunătăți viața, a-și atinge obiectivele personale și profesionale.

Evenimentul va aduce împreună o serie de invitați cu expertiza și notorietatea necesare transmiterii de informații valoroase în domeniile vizate. Aceștia vor discuta subiecte precum strategii de economisire, planificarea financiară, dezvoltarea abilităților mentale și emoționale, idealuri religioase și culturale, promovarea sportului și a alimentației echilibrate.

Rezervați din timp, locurile sunt limitate. Biletele pentru EDUCON pot fi cumpărate online de pe bilete.ro

Program EDUCON

Prezentare

Teatrul Tineretului

Proiectul „Conferința educațională Marea Mișcare”, promovat sub egida EDUCON, se va desfășura în incinta Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, în Sala Mare.

Deși teatrul are o capacitate maxima de 260 locuri, interiorul curții va fi suplimentat cu încă 150 de locuri, iar un videoproiector va transmite live conferința care va putea fi urmărită inclusiv pe Facebook și pe canalul de YouTube al Asociației Marea Mișcare prin live broadcasting online.

Numărul limitat de locuri ne impune a oferi cele mai bune poziții din sala de teatru pe bază de rezervare. Transmisia live și suplimentarea locurilor din curtea interioară a Teatrului Tineretului ne va oferi o marjă de spectatori, MARE, așa cum ne-am obișnuit la fiecare ediție Marea Mișcare.

Conferința EDUCON acoperă domeniile educației financiare, inteligenței emoționale, spiritualității și nutriției și o considerăm o inițiativă foarte valoroasă, ce va oferi participanților o perspectivă holistică asupra dezvoltării personale și a bunăstării generale.

Prin asigurarea unui conținut relevant, experiențe interactive și o promovare eficientă, conferința va avea o viabilitate ridicată și va aduce un aport semnificativ la dezvoltarea personală și bunăstarea participanților.

Rezultatele prevăzute pentru proiect sunt: creșterea nivelului de cunoștințe și conștientizare, dezvoltarea abilităților practice, inspirarea și motivarea, crearea unei rețele de sprijin, schimbarea mentalităților și comportamentelor, impact asupra comunității.

Teatrul Tineretului Curtea Interioara

Conferința va contribui la realizarea acestor rezultate prevăzute și va avea un impact pozitiv asupra participanților și comunității în ansamblu.

Conferința Marea Mișcare sprijină tinerii din Neamț în dezvoltarea abilităților financiare, emoționale, spirituale și sportive. Vor fi vorbitori cu experiență, discutând subiecte precum economisirea, planificarea financiară, dezvoltarea emoțională, valori religioase, sport și alimentație echilibrată.

Sponsorizând evenimentul, contribuiți la creșterea capacității și încrederii tinerilor în propria dezvoltare personală și profesională, având un impact pozitiv asupra comunității locale și mai largi.

Scopul caritabil

Echipa Mifne Min

Donațiile strânse în perioada evenimentului vor fi direcționate spre Mifne România, un proiect fondat de Sînziana Burcea, ce introduce în țara noastră metoda inovatoare Mifne, pentru tratarea bebelușilor cu risc de autism în primele etape ale vieții.

Scop Caritabil Mifne Min

Metoda Mifne („punct de cotitură” în ebraică) este documentată științific în Israel și tratează bebelușii cu pre-autism și familiile lor. Conceptul Mifne subliniază importanța detecției precoce care este CRUCIALĂ în tratarea autismului în primii 2 ani de viată, când plasticitatea creierului este la apogeu.

MIFNE România tratează familiile timp de 21 de zile, oferind sprijin și soluții pentru autism. Centrul din Piatra Neamț are nevoie de ajutor pentru a fi aliniat cu experiența și cercetarea THE MIFNE CENTER ISRAEL.

DONĂM PENTRU TRATAREA FAMILIILOR AFECTATE DE PREZENȚA AUTISMULUI ÎN VIAȚA LOR!

Invitații

În parteneriat cu

Rotary

ROTARY CLUB PIATRA NEAMȚ 2005

TT

Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

MIFNE

MIFNE ROMÂNIA

Sponsori

Central Plaza Hotel

Central Plaza Hotel

Confort Merino

Confort Merino

Fundatia Autonom

Fundația Autonom

Gabi Stanescu Video & Photography

Gabi Stanescu
video & photography

Maria's Ladybugs

Maria’s Ladybugs

Mastro Titta

Mastro Titta
Pizza

MonkeyLab ART

MONKEYLAB ART

Printemps Advertising

Printemps
advertising

INoor

iNoor
Lumânări Parfumate

Cbstudiomx

CB STUDIO MX
# AFACERI ONLINE LA CHEIE_

Dante

DANTE
Coffee Roastery

Sweet & Sour

Sweet & Sour
Bar specializat în cocktailuri

Voltax

Voltax
Solar Systems

VIDEO PROMO EDUCON

În curând…

Conferinta Educațională Marea Mișcare