After Movie

Watch it here! Official Aftermovie Marea Mișcare 2023

Mulțumim participanților!
Mulțumim sponsorilor!
Mulțumim partenerilor și colaboratorilor!
Mulțumim voluntarilor și tuturor pietrenilor pentru susținere și devotament!
Marea Mișcare din Piatra Neamț a fost, este și va fi cea mai mare mișcare moldovenească!

VIDEO PRODUCTION:
Imagine – Cosmin Huma
Montaj – Gabi Stănescu
Drona – Raducu P Drum
Grafică – CB Studio MX

Ești pregătit să îți depășești limitele și să experimentezi o zi plină de mișcare și distracție la evenimentul Marea Mișcare?

Ne vom bucura de muzică bună, dans, mișcare, ateliere de creație, teatru, pumptrack, perete de escaladă și multe alte surprize. Un eveniment care va face să vibreze inima și să vă pună corpul în mișcare.

Iar dacă asta nu te-a convins încă, atunci invitatul nostru-special cu siguranță va face asta! Va fi o apariție incredibilă și un show care va aduce evenimentul la un nivel cu totul nou.

Vă așteptăm la evenimentul Marea Mișcare (ediția a II-a) care va avea loc la data de 3 iunie 2023, la Curtea Domnească.

Scopul caritabil al acestei ediții este achiziționarea unui hub educațional-cultural pentru locuitorii Municipiului Piatra-Neamț.

Prezentare

În cadrul acestui proiect, Asociația Marea Mișcare, împreună cu prietenii noștri de la Cozla Bike organizeaza și în 2023 un eveniment structurat astfel:

a. Obiectiv general:
Obiectivul general al activităților sportive este de a promova un stil de viață sănătos și activ prin participarea regulat la activități fizice. Practicarea regulată a sporturilor poate avea beneficii semnificative asupra sănătății, cum ar fi îmbunătățirea stării de sănătate fizică și mentală, creșterea forței, a rezistenței și a flexibilității, precum și reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și cancerul. În plus, activitățile sportive pot fi distractive și pot îmbunătăți calitatea vieții, contribuind la reducerea stresului și îmbunatățirea stimei de sine. Obiectivul general al activităților sportive este să inspire oamenii să facă exerciții fizice regulat, indiferent de vârstă sau nivel de fitness, pentru a se bucura de beneficile pe termen lung ale unui stil de viață sănătos.

b. Obiective specifice:
În cadrul acestui proiect, Asociația Marea Miscare, va organiza un eveniment de o zi prin care vor promova sportul în aer liber și activități creative pentru copii. În cadrul evenimentului se vor susține cursuri sportive (yoga, zumba, pilates crossfit, aerobic, antrenament funcțional, dans, karate, tabata, pound fitness, cățărare, bicicletă și altele) și vor fi amenajate ateliere recreative precum pictură, desen, facepainting, meloterapie, logopedie, teatru de păpuși, bijuterii handmade, jocuri în aer liber, DJ, trupă live și altele.

c. Grup țintă:
Atelierele creative vor avea ca țintă copiii cu vârste între 5 și 12 ani, iar cursurile și demonstrațile sportive vor avea ca țintă tinerii cu vârste între 12 și 20 de ani, dar și adulții interesați de beneficile aduse de practicarea unui sport. De asemenea, diversitatea sporturilor prezentate, dar și faptul că pe parcursul evenimentului fiecare disciplină va avea parte de o reprezentare cu participarea publicului, una dintre țintele asumate ale proiectului este promovarea sportului și convingerea publicului interesat de a începe să practice unul dintre aceste discipline.

d. Durata derulării proiectului: Evenimentul se va derula în data de 3 iunie 2023.
Deoarece în patrimoniul asociației și nici în cel al participanților nu există toate elementele de natură sportivă, pentru această ediție ne propunem să închiriem un perete de escaladă, un Pump Track care poate fi folosit de copii/adulți începători și avansați, o trambulină și o pernă de aer pentru pasionații de downhill și o scenă echipată complet. Evenimentul are programat un Show Trial susținut de Gabi Orban, iar la final artista Delia Matache, invitat special al acestui eveniment, va incendia atmosfera cu un show inedit, plin de energie și emoție. Publicul nemțean se va bucura de o combinație de hituri cunoscute și va avea parte de o experiență muzicală memorabilă.

Scop caritabil

În urma acestui eveniment, ne dorim să strângem fonduri pentru un hub cultural-educațional, un container cu aproximativ 1000 de cărți, amplasat în centrul orașului Piatra-Neamț. Acest hub educațional va servi drept locație centrală pentru învățare, unde elevii, profesorii sau orice pasionat de cultura si arta, poate accesa o varietate de resurse și materiale educaționale. Poate fi o bibliotecă școlară, un centru comunitar pentru pictura si muzica sau o platformă online care oferă acces la cursuri, tutoriale și alte materiale educaționale.

Conceptul de hub educațional se bazează pe ideea de a crea un mediu de învățare favorabil care să stimuleze creativitatea, gândirea critică și colaborarea. Poate fi o modalitate eficientă de a reuni cursanții, educatorii și resursele într-un singur loc, creând o experiență de învățare cuprinzătoare.

Într-un cadru fizic, un centru educațional poate servi ca loc de întâlnire pentru sesiuni de studiu în grup. În plus, poate oferi acces la ateliere și seminarii educaționale, vorbitori invitați cat și alte oportunități.

Într-un cadru virtual, un centru educațional poate oferi cursanților acces la o gamă largă de cursuri online, seminarii web și tutoriale. De asemenea, poate oferi oportunități de colaborare virtuală și creare de rețele, conectând cursanții cu alții care le împărtășesc interesele și obiectivele.

Un centru educațional eficient ar trebui conceput pentru a satisface nevoile comunitartii la diferite niveluri și cu diferite stiluri de învățare. Ar trebui să fie flexibil, adaptabil și accesibil, oferind o varietate de resurse și oportunități pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele.

În concluzie, un hub educațional este un instrument important pentru promovarea învățării pe tot parcursul vieții și pentru a oferi comunității resursele de care are nevoie pentru a reuși.

Ideea acestui hub îi aparține cunoscutului om de afaceri Ștefan Mandachi care propune crearea a câteva zeci de astfel de „biblioteci” în cât mai multe din județele tării. Bucurându-ne de sprijinul lui, sperăm să putem realiza acest hub în orașul Piatra Neamț.

Participanții

Sponsor principal

Logo Vitamin Aqua

Parteneri

Consiliul Judetean Neamt

UN PROIECT REALIZAT CU SPRIJINUL
CONSILIULUI JUDEȚEAN NEAMȚ

Logo Primaria Piatra Neamt

În parteneriat cu Primăria Piatra Neamț

Logo Centrul Pentru Cultura Si Arte Carmen Saeculare

Centrul Pentru Cultura Si Arte „Carmen Saeculare

Logo Rotary Club Piatra Neamt 2005

Rotary Club Piatra Neamț 2005

Shopping City

Shopping City Piatra Neamț

Teatrul Tineretului

Teatrul Tineretului Piatra Neamț

Sponsori

Dinamic92

Dinamic 92 Distribution

Comes

COMES SA

Comes Valves

COMES SA

Fundatia Autonom

Fundația Autonom

Tipografia BSPrint

BSPrint
Tipografia Digitală Nr. 1 în Moldova

Central Plaza Hotel

Central Plaza Hotel

INoor

iNoor
Lumânări Parfumate

Kadell

Kadell
Barber Shop

Kapital Construct

Kapitan
Construct

Maria's Ladybugs

Maria’s Ladybugs

Mastro Titta

Mastro Titta
Pizza

MonkeyLab ART

MONKEYLAB ART

Printemps Advertising

Printemps
advertising

VAG

VAG
BUS CREATOR

Biroul De Management

Biroul de Management

Evopack

EVOPACK
Ambalaje cu personalitate

Gabi Stanescu Video & Photography

Gabi Stanescu
video & photography

Novodent

Clinica Novodent
Stomatologie si Estetica Dentara in Zalau

Interact

Interact Club Piatra Neamț

Tudor Ghilescu Chocolatier

Tudor Ghilescu Chocolatier

Comercianți

Dante

DANTE
Coffee Roastery

Ice And Roll

Ice and Roll & Cake and Roll România

Sestri Caffe

Sestri Caffé

Il Viaggio

Il Viaggio
by Chef Giovanni

Noi Coffee You Go

NOI
Coffee You Go

Mamba Food Truck

Mamba
Food Truck

Sweet & Sour

Sweet & Sour
Bar specializat în cocktailuri

VIDEO PROMO