Vă încurajăm să vă alăturați Asociației Marea Mișcare în sprijinul activităților caritabile și evenimentelor organizate. Donațiile voastre, fie că sunteți persoane fizice sau juridice, pot face o diferență semnificativă în viețile celor în nevoie și pot contribui la crearea unor comunități mai puternice și mai unite.

Devenind susținători ai Asociației Marea Mișcare, veți avea ocazia să faceți parte dintr-o comunitate dedicată generozității și solidarității. Veți fi informați în mod regulat despre activitățile desfășurate, evenimentele organizate și rezultatele obținute prin intermediul înscrierii în Fan Clubului nostru. De asemenea, veți avea posibilitatea de a vă implica direct în acțiunile noastre prin voluntariat sau prin promovarea valorilor și cauzelor noastre.

Asociația Marea Mișcare este recunoscătoare pentru fiecare donație și implicare și asigură transparență și responsabilitate în administrarea fondurilor primite. Împreună putem face o schimbare pozitivă în viața celor aflați în dificultate și putem construi un viitor mai bun pentru toți. Haideți să facem parte dintr-o mișcare de ajutor și să dăruim speranță și bucurie în inimile celor care au nevoie de sprijinul nostru.

De la mic la mare, donează pentru Marea Mișcare!

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit

De la mic la mare suntem uniți pentru cea mai mare mișcare!

Susține-ne activ și redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale. Ajută-ne să facem o schimbare pozitivă!

În fiecare an, statul român impozitează 16% din veniturile tale. Dar știai că poți alege să redirecționezi până la 20% din această sumă către o organizație nonprofit? Astfel, banii nu mai merg exclusiv către stat, ci ajută direct un ONG să-și susțină activitățile. Cu alte cuvinte, ai puterea să decizi cum sunt folosiți banii din impozitele tale și poți alege să ne susții pe noi.

Procesul de redirecționare este simplu și rapid. Urmează pașii descriși mai jos și vei contribui la eforturile Asociației Marea Mișcare de a continua munca noastră de impact!

1. Descărcați și completați contractul de sponsorizare disponibil pe site-ul nostru și virați suma dorită în contul Asociației Marea Mișcare până la data de 31 decembrie 2023

2. Pentru detalii despre modul de calcul, puteți consulta Ghidul Fiscal pentru Redirecționarea a până la 20% din Impozitul pe Profit.

3. Trimiteți contractul completat, semnat și ștampilat în două exemplare la sediul nostru.

Noi îl vom semna și ștampila și vă vom returna un exemplar. Contractul este documentul principal pentru redirecționarea cotei de 20% din impozitul pe profit.

4. Completati și depuneți Declarația 177 la ANAF

Important: După data de 31 decembrie 2024, ne puteți susține în continuare proiectele. În termen de maximum 6 (șase) luni de la depunerea declarației anuale de impozit pe profit, aveți posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit prin semnarea unui nou contract de sponsorizare (descarcă modelul de mai sus) și prin depunerea Declarației 177 la ANAF [DETALII anaf.ro]

5. Nu uitați să completați și să depuneți Declarația 107 la ANAF! [DETALII anaf.ro]

INFORMAȚII IMPORTANTE!

Conform Ordinului 1679/2022, puteți face sponsorizări deductibile din impozitul pe profit și după depunerea bilanțului, într-un interval de maximum 6 (șase) luni de la termenul legal de depunere a declarației anuale de impozit pe profit sau de venit, în funcție de situație.

Dacă ați efectuat sponsorizări deductibile în anul 2023, dar suma totală nu a atins plafonul maxim permis de lege (maximum 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75‰ din cifra de afaceri), aveți ocazia să depuneți, până la data de 25 decembrie 2024, Declarația 177 la ANAF. Prin această declarație, puteți solicita ca diferența nealocată până la plafonul maxim să fie redirecționată către proiectele noastre.

Aceeași declarație poate fi depusă și de către companiile care nu au efectuat nicio sponsorizare deductibilă din impozitul pe venit sau profit în anul 2023.

Transformă-ți impozitul într-un act de generozitate! Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Marea Mișcare și fii parte a schimbării în bine!

Iată pașii simpli pentru a susține Asociația Marea Mișcare și proiectele noastre caritabile:

1. Descarcă Formularul 230, printeaza-l, completează-l și semnează-l. Datele noastre sunt deja completate. Apoi, depune documentul final la Administrația Financiară (ANAF) din localitatea ta, până pe 25 mai 2024. Este o oportunitate foarte benefică pentru persoanele fizice să sponsorizeze cu o parte din impozitul plătit către statul român, entități nonprofit, conform OG 26/2000.

Dacă ai obținut venituri din salarii în 2023, poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venitul anual către Asociația Marea Mișcare, susținând astfel activitățile și proiectele noastre în beneficiul comunității. Dacă întâmpini dificultăți, ghidul atașat Formularului 230 îți oferă toate instrucțiunile necesare.

Nu uita că poți face o diferență și mai mare invitându-ți prietenii, colegii și apropiații să se alăture eforturilor noastre. Fiecare contribuție contează! Susține #MareaMiscare și ajută-ne să aducem schimbări pozitive!